Stockholms vistelse




I lördags hade jag en ledig dag ifrånjobbet, min kompis kom och hämtade mig och vi åkte in till Uppsala, och därefter tog vi tåget till Stockholm, där vi såg den fantastiska Moulin Rouge musikalen. En musikal jag verkligen rekommendera att se om möjligheten finns. 
Jag hade en fantastisk kväll med god mat och musikal, medan kompisen som tyvärr stänger av totalt och tycker att en hel kväll blir förstörd bara för en liten grej händer som hen inte planerat. 
Även om jag hade en liten tråkig incident men något som jag inte kunde styra så mycket över, men de var när vi väl kom tillbaka till Uppsala och skulle gå hem till kompisen. Ca 4 km gick vi, hen vägrade taxi och jag trodde att det var okej att gå, men efter 1.2km sa endel av kroppen ifrån, men livet med fibromyalgi så kan man inte göra mer än bita ihop och fortsätta. 
Väl hos kompisen började resten av kroppen säga ifrån och min kompis krävde att köra hem mig, även om jag sa att jag kunde sova kvar. Men kände inte för att fortsätta säga emot, eftersom hen tjatade så fick hen köra mig ändå. 
Men är ändå nöjd över min lördag.

Det var ett tag sedan vi sågs.

  
 
 
 
Jag har i över ett och halvt år inte bloggat ett dugg, har inte haft tid och inte heller lust kan man väll säga. Jag har börjat få igång min fotografering igen. Så har fokuserat på min instagram, där man lättare kan följa mig i min vardag och fotografering.
 
Just nu håller jag även på att göra vårat hus lite mera våran stil, de rum som jag kommer använda mest kommer få lite uppfräsning, har nu en klädkammare som blir rosa, och snart ett arbetsrum som blir rött. Sen kommer gästrummet och arbetsrummet att flyttas så gäster kommer att få det lugnare och mörkare rum, då de nya gästrummet kommer att målas i en blå/grön färg som kommer från den nya färgen hos colorama, nämligen deras CanCan i nyansen Statue.
Jag försöker fota de jag gör för att kunna dela med mig utav "framgångarna" både på instagram och tanken även i blogg form.
 
Hoppas på att ni får en bra helg, för nu är det dags för mig att sova då jag ska upp och fotografera imorgon.